به گزارش پایگاه خبری صنوف اردبیل عدالت حاجیپور روز سه شنبه اظهار کرد: از نظر معدن نیز شهرستان انگوت دارای منابعی برای احداث کارخانه سیمان است و برای فراهم کردن تسهیلات و شرایط فعالیت سرمایهگذاران برنامهریزی میکنیم.
وی افزود: از سرمایه گذاران، کارآفرینان و فعالان متعهد بخش خصوصی برای کار اقتصادی و اشتغالزایی در شهرستان انگوت استقبال میکنیم و سپاه ناحیه انگوت هم در حوزه بسیج سازندگی با حمایت از کارجویان، مشاغل خانگی متعددی در این شهرستان راه اندازی کرده است.
وی ادامه داد: دوخت و دوز انواع مانتو و لباس سنتی در انگوت با استمرار حمایتها رونق یافته و در روستاهای شهرستان نیز مشاغل خانگی نسبت به سالهای قبل رواج بیشتری پیدا کرده است.
فرمانده سپاه ناحیه انگوت نیز با اشاره به تداوم حمایتهای بسیج سازندگی از مشاغل خانگی در این شهرستان گفت: با هدف تحقق شعار سال جاری یعنی سرمایهگذاری برای تولید، حمایت از تولیدکنندگان داخلی، مردمیسازی اقتصاد مقاومتی و توانمندسازی مناطق محروم نزدیک به ۵۰ میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه اشتغالزایی با مشارکت بانکهای عامل به کارجویان پرداخت شده است.
سرهنگ پاسدار بهرام سیفزاده افزود: سپاه ناحیه انگوت برای حمایت از راهاندازی هر گونه مشاغل بومی و سنتی در این شهرستان آمادگی دارد و تسهیلات لازم را فراهم می کند.
یکی از فرشبافان انگوت در روستای ایستیباخچا این شهرستان نیز گفت: با دریافت پنج میلیارد ریال تسهیلات بانکی معرفی شده از ناحیه سپاه انگوت، فرش بافی در این روستا را توسعه دادهام و انواع فرش هریس را میبافم و ۱۱ بافنده فرش با من همکاری میکنند.
یکی از زنبورداران انگوت نیز گفت: با تسهیلات بانکی معرفی شده از ناحیه بسیج سازندگی، در حال پرورش ۳۵۰ کندوی زنبور عسل هستم و برای هشت کارگر شغل ایجاد کردهام و با مشارکت هم ملکه، ژل رویال، عسل طبیعی و گرده عسل تولید میکنیم و در کنار زنبورداری، برخی از روستائیان نیز در توسعه باغات مثمره و پرورش مرغ و طیور فعال هستند.
شهرستان انگوت با بیش از ۲۵ هزار نفر جمعیت و آب و هوای خوش و منابع و ذخایر طبیعی در شمال استان اردبیل واقع شده است.