به گزارش پایگاه خبری صنوف اردبیل احمدزاده، رئیس مرکز جهاد کشاورزی شهرستان اصلاندوز با بیان اینکه برداشت محصول فلفل در مزارع این شهرستان از یک ماه پیش شروع شده است، اظهار کرد: تنوع کشت محصولات کشاورزی علاوه بر افزایش درآمد کشاورزان باعث کاهش عوامل خسارات از جمله آفات بیماری و علفهای هرز شده و به خاطر همین امسال ۵ هکتار از اراضی شهرستان اصلاندوز به کشت فلفل اختصاص یافته است.
وی افزود: پیشبینی میشود بالای ۱۵۰ تُن محصول فلفل از مزارع اصلاندوز برداشت و روانه بازار گردد. به دلیل جوابدهی مطلوب و بازار مناسب، سطح زیر کشتی این محصول از سال آینده در اصلاندوز افزایش خواهد یافت.
احمدزاده تاکید کرد: به طور متوسط کشاورزان از هر هکتار سطح زیر کشت حدود ۳۰ الی ۳۴ تُن فلفل برداشت و روانه بازار میکنند.